Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

T5 & T5-appen

System och app för hantering av transportuppdrag.

T5 är ett system som används för hantering av transportuppdrag. Hantera allt från orderhantering, planering och administration, till kommunikation med kunder och bilar. T5 ger dig även ett effektivt uppföljningsverktyg genom statistik. Det är ett brett system med olika funktionsområden, som vänder sig till olika aktörer inom transportbranschen.

T5 har funktioner med hög automatiseringsnivå, för färre manuella och tidskrävande rutiner. Systemet ger dig en orders realtidsdata, vilket ger dig kontroll och översikt över flöden. På så vis blir det lättare att fatta rätt beslut och skapa mervärde för dina kunder.

T5-app är en Android-app för Smartphones. Appen används av chaufförer för att se uppdrag och transportkort. I T5-appen får chauffören all nödvändig information för utförande av transport. Via appen kan chauffören dessutom rapportera lastning och leverans, avvikelser och skicka in bilder på dokument, skador eller signaturer via T5 till transportkontoret.

Konfiguration kan även göras för att säkra att användare lägger till rätt information – ex att chauffören behöver ange information om exempelvis leverans, körsträckor eller lastningstider. T5-appen erbjuder information om adresser till telefonens kartprogram. Appen rapporterar ständigt in dess position till T5, vilket gör att fordonets position kan följas om så önskas.


Till toppen av sidan